Gratin med squash og kikærtemel

Denne ret var lidt af en overraskelse da den blev utrolig luftig og let – og familien synes alle at den smagte godt.

Ovnen 200 grader varmeluft

Det skal du bruge:
2-3 personer

2 squash
1 stort zituerløg

2 dl kikærtemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. tørret krydderi (f.eks. Merian eller Timian)

3 dl mælk (jeg brugte havremælk)
3 spsk. pesto
Dukkai til panering eller rasp
salt og peber

Jeg brugte en form på 30*20
Riv squash og løg. Bland de tørrede indgredienser sammen og bland det med mælken og pesto, når det ikke klumper, blandes grøntsagerne i. >det hele heles i en smurt form (eller med bagepapir<) og gratineres med dukkai eller/og rasp. Sense HF1(2) Squash løg HF3 kikærtemel HF4 evt rasp Fedt olie og pesto Mælk havremælk