Kylling med squashpasta og tortilla med ost

Det skal du bruge
1 hel kylling (gem halvdelen til salaten tirsdag)
1 squash
2 tortilla
4 spsk ost cheddar eller anden revet ost > 18 % fedt

Marinade til kyllingen:

2 spsk. Olivenolie
Saft af 1 lime
1 spsk. Fibersirup gold eller honning
1 håndfuld friske krydderurter

Dressing
4 spsk. Græsk Yoghurt 2 % eller cremefraiche 6 %
½ citron

Bland marinaden og fordel den over kyllingen aften før, stil det ind i køleskabet. Steg kyllingen i ovnen 1 time ved 200 grader.

Riv squashen i strimler enten på et rivejern eller en spirelli spaghetti slicer, jeg spiser det rå, men det kan også steges på panden i lidt olie i 1-2 min.

De 2 tortillaer lægges sammen med osten i mellem og ristes på en panden, eller en brødrester til brødet får farve og osten er smeltet.

Serverer det hele med en dressing af græsk yoghurt og saften af en citron

Sense
HF1 squash, citron
HF3 kylling
HF4 tortilla
Fedt ost
Mæledressing 2 spsk.