Squash kage

Sæt ovnen til 175 grader varmeluft
12 stk.

Hvad skal du bruge
120 gr hvedemel, gerne ølands hvidemel
2 æg
50 gr sukrin melis eller alm sukker(75 gr)
75 gr. sukrin gold/farin
2-3 spsk. Fiber sirup gold/eller anden sirup eller honning
50 gr smør
4 spsk. Kakao
1 tsk vanilje
1 tsk bagepulver
½ dl græsk Yoghurt
2 squash
4 spsk. mørk chokolade >70%

 

tilsæt alle ingredienserne i en foodprocessor (dog ikke squash og chokolade)
Riv squashene og vrid væsken ud. Bland det i dejen sammen med chokolade og hæld det op i bageform beklædt med bagepapir i ca 45 min
Afkøles inden spisning, kan evt toppes med hindbær/hokkaidomarmelade eller cremfraiche 38 %

Sense
HF1(2) squash
HF3 meget lidt æg
HF4 1/5 hf4
Fedt ½ spsk. kakao, smør og chokolade

mælk yoghurt 2 %