Der er altid en undskyldning for, at det ikke kan lykkes

Vend det om og find grunde til, at det KAN lykkes at tabe de overflødige kilo!

 

COVID-19 fylder gradvist mindre og mindre i vores hverdag, og de fleste restriktioner er ophævet, men alligevel oplever jeg, at rigtig mange af mine tidligere kunder lader COVID-19 være en undskyldning for, at de endnu ikke er kommet tilbage på sporet.

De nye gode og sunde rutiner er gået i glemmebogen, og mange har tilegnet sig nye, mindre hensigtsmæssige, vaner under pandemien som bl.a. ”fredags”-slik alle ugens dage, minimal motion og mindre fokus på at spise intuitivt og lytte efter kroppens signaler og mæthedsfornemmelse. De nye ”corona-vaner” er for mange rigtig svære at slippe, også selvom ønsket er der. En fra mit Skovlunde hold sagde forleden: ”Jamen jeg ved det godt Lone og jeg er også bevist om, at når jeg først har været på vægten så kører det…”

 

En anden fra samme hold sagde: ”Jeg har i lang tid tænkt på at komme ud til dig i Skovlunde. For jeg har desværre taget på igen. Det gik godt et par måneder, så blev det sommerferie med alt for meget vin, og det har været rigtig svært at komme tilbage.”

 

Drop undskyldningerne, og kickstart det liv, du fortjener!

Det paradoksale er, at de søde sager, som vi indtager for give os selv en belønning efter en hård eller stressende dag, faktisk ofte ender med at bringe mere skyldfølelse og dårlig samvittighed end reel glæde. Glæden er nemlig langt større, når vi gør ting, som vi ved at gode og sunde for vores kroppe. Fysiologisk påvirker det også vores mentale tilstand i positiv retning, når vi er inde i en god rutine, hvor vi får spist sundt og mættende kost og motiveret ugentligt. Det skyldes, at vi får mere energi af at spise sundt og varieret, sover bedre, når vi holder os aktive og samtidig sikrer, at vores blodsukker er stabilt (i modsætning til, når vi indtager for mange sukkerholdige fødevarer, der fører til drastiske udsving i blodsukkeret og derved øget træthed og irritabilitet).

 

I stedet for at dvæle ved alle undskyldninger, er det tid til at vende skuden og komme i gang med at leve det liv, du fortjener. Et liv, hvor du føler dig glad, energisk, overskudsagtig og går i seng med god samvittighed hver aften. Sådan fortæller en af mine klienter, som var faldet tilbage i de gamle mønstre efter mit forløb, men formåede at få vendt skuden igen:

”Efter 1 år væk fra Lones kærlige skub, inspiration og råd til den gode livsstil, fik jeg langt om længe taget mig sammen i onsdags. Alle de gode vaner var røget lidt i baggrunden og der var røget lidt kg på igen, så efter gentagen gange at have forsøgt selv, besluttede jeg at vende tilbage til det der virker. Med et flot vægttab her efter første uge, kan jeg jo slet ikke forstå, at jeg ikke har gjort det noget før. Dejligt at være tilbage i trygge hyggelige rammer. Det kan kun anbefales hvis man er kommet lidt ud af trit.”

 

Book en gratis personlig samtale i uge 41, og få hjælp til at komme tilbage på sporet!

Mit motto er, at dér hvor tingene føles sværest, er dér, hvor det er allervigtigst, at man får gjort noget ved dem. Lad mig give dig et kærligt, men effektivt skub til at vende skuden og kickstarte din nye, sunde livsstil i et motiverende socialt fællesskab. På mine hold gør vi op med den restriktive slankekurmentalitet og fokuserer i den på intuitiv spisning og den sunde balance. Gennem forløbet gør vi op med kurmentaliteten, som sætter begrænsninger og restriktioner, og forsøger i stedet at implementere nogle nemme og enkle rutiner i vores hverdag, hvor der også er plads til de søde sager og et glas vin i ny og næ. Det hele handler om balance. Lige nu kan du booke en gratis personlig samtale i uge 41 og få hjælp til at komme tilbage på sporet. Som tidligere kunde får du desuden et eksklusivt tilbud på 750 kr. (eller 249 kr. om måneden) året ud.

Find by og hold her: https://gaanedivaegt.dk/holdtilmelding/