At forvandle sig starter altid med en beslutning

Find et hold nær dig, og start din forvandling i dag

Hold med motivation og energi!

Jeg tilbyder hold eller individuelle forløb, hvor du kan få råd og vejledning omkring dit vægttab. Desuden skaber vi sammen rammerne for et motiverende og inspirerende vægttab. – Hvor vi især har fokus på det langsigtede vægttab og den stabilitet der skal til for at ryste kiloerne af på en sund, vedvarende og naturlig måde.

Hvis du har lyst til at komme forbi og føle den gode stemning er det nemt at tilmelde med det samme. Så er du godt på vej til et varigt vægttab.

Hold oplysninger

Privatundervisning

Individuel konsultation 90 min gennemgang af udfyldt personlighedstest og gennemgang af kost program tilpasset den individuelle.
Pris 1.000,00

Læse om de forskellige muligheder her

Er du klar til at gøre noget godt for dig selv?
Er du klar til at tage en skelsættende beslutning? Og er du klar til at gøre noget godt for dig selv, som vil optimere din livskvalitet? Hvad kommer let – går let, og derfor vil jeg ikke love dig en mirakelkur, som kun tager 14 dage. Kom til en times coaching, som handler om dig og dine mål, som vi sammen vil ligge en plan for hvordan de skal opnås.

Vi nåede knap nok at blinke og så havde sommeren nået sin ende. Du har i en periode haft muligheden for, at tage afstand til hverdagens vante trommerum, og flytte fokus til noget helt andet. Afslappet og ubekymret kunne du komme ned i tempo. Lytte til din krop, trække vejret, og i det hele taget sætte pris på tilværelsen. Sommeren har været længe ventet og planerne for disse uger har været den altoverskyggende motivation i hverdagen – og nu er den sørme slut.
Det tog ikke mere end en lille uge, og så var du tilbage i hverdagens gamle trommerum.
Du kan ane en snært af frustration over, at hverdagen ser ud præcis som du forlod den, for nogle uger tilbage.
Chefen er den samme – opgaverne er de samme – kollegaerne er de samme.
Irriterer det dig at din fornyede energi, og nye perspektiv på tilværelsen efter ferien ikke smitter af på dine omgivelser. Der er sket en forandring – den vigtigste forandring. Du har indset at du ønsker at bevæge dig fremad, optimere tilværelsen og udvikle dig som person. Du har reflekteret over hvad du vil med dit liv, og disse refleksioner er kommet så langt op til overfladen at det begynder at blive en realitet.

Med hvad kan du gøre ved det?

• Vil du lade som ingenting, og forsøge at sætte pris på de ting du har i forvejen? – fordi hvem kan tillade sig at være utaknemlig? – vi er jo så privilegeret – se bare i Syrien.
• Begynde at planlægge næste års sommerferie – det kan i det mindste være motiverende for at få nedlagt nogle arbejdstimer.
• Måske du vil tage en snak med din chef, om at du ikke trives? – og måske se dig om efter noget andet.
• Tænke at aben flytter med, og det sikkert er det samme alle steder.
• Sige op og tage en tænkepause
• Tage springet og gå selvstændig med din egen virksomhed?
• Få en ny hobby og flytte fokus fra job til fritid

Der er et utal af muligheder du kan gøre for at ændre ved din nuværende position.

”If you’re not satisfied with were you stand – move – you are not a tree”

Et citat jeg elsker og som jeg ofte giver mine medlemmer, der ikke kan se hvordan hverdagen nogensinde kan komme til at se anderledes ud. Vi ER privilegeret og det er vi fordi vi har alverdens muligheder for at sætte rammerne for dét liv vi ønsker. Det vigtigste du skal tage med videre fra denne artikel er, at ikke alle mulighederne er de rigtige for dig. Det kræver overvejelse, rådgivning og en ordentlig portion viljestyrke at se ind ad og vurdere hvad der skal til for at du når derhen du ønsker. Dit mål er vores mål. Og jeg bestræber mig på at lytte, forstå og vejlede dig til at blive den bedste version af dig selv, i den bedste tilværelse du kan få.

Hold vægten

At være overvægtig er ofte forbundet med en madglæde, som på sin vis udløser en livsglæde. Det er en udbredt misforståelse at overvægtige er gladere mennesker, fordi de gør og spiser hvad de lyster. Faktum er at mange overvægtige giver udtryk for, at deres livskvalitet er forringet på grund af deres usunde livsstil. Fordelene ved at gennemføre et vægttab er endeløse, og øget energi, selvværd og selvtillid er sammen med en forbedret livskvalitet blot et lille udsnit af disse.
Alle de positive indre reaktioner samt din omgangskreds’ reaktioner følger også med vægttabet, men det er ikke lutter lagkage.
Jeg har i mine mange år som Vægtkonsulent oplevet, at mange undervejs i vægttabsforløbet oplever en følelsesmæssig nedtur inden målet er nået. Der kan være mange årsager til denne reaktion som f.eks. at det ønskede resultat ikke længere giver mening på samme måde som da det i sin tid blev sat. Eller måske forsætter vægttabet ikke med samme intense hastighed som i den første tid, og de mange komplimenter fra omverdenen også har fundet et mindre motiverende leje.
Hvorfor kommer denne nedtur? Og hvordan skal vi tackle det?
Svaret du leder efter er ikke helt enkelt, og langt hen af vejen også meget individuelt.
Når du taber dig sker der markante fysiske forandringer, som er dem der er synlige for omverdenen. De mindre synlige forandringer er dem, der sker inde i kroppen. Dine hormoner bliver påvirket af den fedtreducering der sker inde i kroppen. Selv de mindste forandringer kan direkte påvirke dine hormoner, og en fysisk reaktion bliver dermed en psykisk. Den psykiske reaktion er meget individuel, og det kan være alt fra en følelse af ligegyldighed til en følelse af at være ked af det.
Mange overvægtige har igennem mange år identificeret sig med en overvægtig version af dem selv, og det kan derfor være en stor psykisk udfordring at skulle ændre ved det billede. I takt med at kiloene rasler af er det vigtig at sindet følger med. Den fysiske forandring din krop gennemgår skal accepteres af dig selv før du kan udvikle dig.
Det kan være en kæmpe hjælp at snakke med ligestillede om disse udfordringer, som der skal tackles undervejs i dit vægttab. Har du svært ved at kende dig selv? Har din omgangskreds reaktioner påvirket dig? – Måske nogle synes at det har taget overhånd? Nogle af disse spørgsmål er gode at gøre sig nogle tanker om, og dermed udvikle sig psykisk i takt med dit fysiske vægttab.
Fysiske og psykiske fordele ved et vægttab

• Du får lyst og energi til at komme ud blandt andre mennesker, når du har tabt dig
• Du skal ikke længere bruge energi på at bearbejde negative tanker i forhold til andre folks mening om min overvægt (eller din egen)
• Du er ikke længere ked af din vægt
• Du føler ikke længere utilpashed i forhold til, at prøve og købe tøj.
Du kan handle i alle forretning – og ikke kun for store piger.
• Du får overskud og energi til din alt i din hverdag
• Er du single vil du opleve, at du igen tør flirte
• Spejlet er ikke længere dine fjende
• Du gemmer dig ikke længere i mængden eller bag ved andre
• Du får et stabilt blodsukker, og du kan få trangen til de hurtige løsninger under kontrol
• Du tænker ikke længere konstant på mad og det næste måltid
• Du vil opleve, at dit forhold til mad efter nogen tid bliver normaliseret.
• Du bliver ikke forpustet af f.eks. at gå på trapper, ordne vasketøjet eller løbe efter bussen.
• Du gemmer dig ikke længere i store skjorter, kjoler eller trøjer. Gamacher skiftes ud med jeans
• Du får ikke så tit ømme og hævede ben, og trætte fødder
• Du får mere lyst til at komme i fysisk god form, og det bliver lettere
• En eventuel tendens til halsbrand og sure opstød forsvinder
• Din fordøjelse forbedres
• Svedproblemer ved små fysiske aktiviteter ophører
• Din risiko for livsstilsbetingede sygdomme og tilstande reduceres markant

Det koster 2.000 kr. at være stabiliseret hos Gånedivægt.dk inkl.
• Fri adgang til vejning og inspiration
• Personlig udregning af energibehov

Muligheder for holdtilmelding ses herunder

Start din forvandling i dag