Mettes succes kan både ses og høres

Hej Lone. Her er lidt ord og billeder som vi aftalte til din webside. Du kan selv “barbere” indholdet. Det er bare lidt af min historie.

Hvad vægttabet har gjort godt for mig: – Jeg er blevet sundere. – Jeg har fået mere energi. – Jeg har mere selvtillid – Jeg ser bedre ud. – jeg kan passe “normalt” tøj. – Jeg får mere opmærksomhed (fra mændene). – Min hud er blevet mere ren og frisk at se på. – Jeg har nemmere ved at bevæge mig.

Jeg er snart 34 år. Jeg har tabt 15 kg selv og de sidste 20 hos vægtkonsulenterne. Jeg har været overvægtig lige siden jeg gik i børnehaveklasse. Blev tit drillet i skolen, da jeg var klassens tykke pige. Jeg lærte dog at ignorere drillerierne da de blev hverdag. Jeg har altid set ud som om jeg hvilede i mig selv og havde massere af selvværd og selvtillid. Men indeni har jeg altid følt mig anderledes pga min vægt. Jeg lignede jo ikke de andre og de onde kommentarer gjore virkeligt ondt. Jeg hadede at shoppe tøj med veninderne. Kunne ikke passe tøjet. Ville heller ikke på stranden og i svømmehallen. Jeg var ikke så social med mine jævnaldrende. Det var pinligt. Har prøvet flere kure gennem årene men blev enig med mig selv for ca. 1 år siden at ændring af livsstil var den eneste vej til en sund, pæn krop og mere selvtillid. Jeg VILLE tabe mig. Tabte selv 15 kg, men havde brug for motivation til resten. Efter ca.3 måneder meldtE jeg mig ind i vægtkonsulenterne. At blive vejet en gang om ugen sammen med andre og få en masse god inspiration og positiv energi fra vægtkonsulenten (dig Lone) og de andre medlemmer i gruppen satte skub i vægttabet igen. Det er så hyggeligt at være i fællesskabet og det hjælper både når man har gode og dårlige uger. Man bliver ved. Jeg har også haft nedture, men er hurtigt kommet på hesten igen pga fællesskabet i gruppen. Det er hyggeligt og motiverende. Jeg har næsten nået mit mål. Jeg valgte at få fjernet mit slappe overskydende hud da jeg kun mangler ca.2 kg. Det fortryder jeg ikke. Det er min gave til mig selv. Nu føler jeg mig mere glad for mig selv og min krop. Jeg har intet imod nu, at vise mig i badedragt med min nye krop. Jeg har ar i stedet for løst hud nu. Det har jeg valgt at leve med. De forsvinder aldrig. Men hvad så! De hjælper mig med at holde vægten og huske mig på hvad jeg har klaret og gået igennem. De gør mig stærk. Jeg er sååå tæt på mit mål. At vinde over vægten. Og jeg ved at det vil lykkes. Tak for all din hjælp Lone