Om Lone Bødkerholm
“Efter at have fået tre dejlige piger var det ikke lykkedes mig at tabe de overflødige kilo. Det var først, da jeg fik konstateret diabetes 2, at det gik op for mig, at jeg skulle tabe mig. Jeg forsøgte med en diætist og med diverse pulver-og proteinkure, men blev hurtig træt af den ensformige kost og tog kiloene på igen. ”

“Med Vægtkonsulenternes kostprogram og deres inspirerende opskrifter fik jeg lært at spise sund, lækker og spændende mad. Jeg har tabt 27 kg, fået mere energi og større selvværd og har nu redskaberne til at holde vægten. ”

“De erfaringer jeg har fået, vil jeg gerne give videre til dig, med spændende ideer til madlavning, støtte og motivation. Du kan også lære at få en sundere livsstil og slippe af med de overflødige kilo én gang for alle. ”

Jeg har været gennem en spændende og lærerig rejse i de sidste par uger og fået et nyt syn på min fortid, nutid og fremtid. Og min fremtid skal fortsat handle om vægttab!

Nogle af de punkter, som jeg sætter fokus på fremover, er:

Fortsætte med at undervise efter Vægtkonsulenternes kostprogram, for det virker.
Undervisning efter Sense – slank med fornuft, se mere på Sensekost.dk
Give dig et bedre overblik over, hvordan din sundhed er.
Dine kropsmål lægges ind i mit nye software og du får tilsendt en detaljeret rapport pr. mail. Denne rapport hjælper os til at vejlede dig
til et endnu bedre vægttab.
Fremover betaler du for at blive stabiliseret.
Vi har etableret et forløb, hvor du sammen med andre stabiliserede medlemmer mødes en gang i kvartalet, hvor vi sætter fokus på de udfordringer du har med at holde vægten. Du er selvfølgelig også velkommen på dit faste hold, som du plejer at komme på.

Medlemsbetingelser

Startpakkerne inkluderer kostprogram, indmeldelsesgebyr, personlig udredning, BMI, fedtprocent m.m. og et vægttabsforløb på 1-6 måneder alt efter, hvilken pakke der er valgt.

Medlemsskabet hos Gånuvægt varer lige så længe, som dit abonnement løber.

Abonnementet kan løbende forlænges med 1-6 måneder efter gældende prisliste.

Har man været væk i mere end én måned uden betaling, kan man til enhver tid fortsætte sit vægttab mod at betale et nyt indmeldelsesgebyr.

Når man har nået sin idealvægt, kan man fortsætte vægtkontrol og undervisning i afdelingen for 500 kr. i alt om året, og man kan stadig benytte medlemstilbud i afdelingen.

Familierabat:

Samme hustand: kun en startpakke, resten kan købe månedskort

Børn under 16 år får 50 kr til sparebøssen ved en tab på over ½ kg. Sparebøssen udleveres ved opnået vægttab.

LÆGEGODKENDTE KOSTPRINCIPPER

Jeg har fornyligt indgået samarbejde med den anderkendte læge, Søs Wollesen, forfatter til flere sundhedsbøger og psykoterapeut. Ses ofte i Go Morgen Danmark weekend med sundhedsindslag.

Jeg underviser i hendes nye bog: aldrig mere slankekur, som ikke er en ny kur, men en vej til at arbejde med de psykiske omkring vægttab.

Søs Wollesen var også en aktiv spiller til at udvikle og forbedre det Kost program, som Vægtkonsulenterne underviser i.

Søs har været medicinsk rådgiver og produktudvikler i firmaer, der producerer og sælger kosttilskud og naturlægemidler. I dag er hun aktiv underviser, foredragsholder, skribent og ikke mindst en stor inspirationskilde blandt Gånuvægts medlemmer.

Søs Wollesen kommer løbende og holder foredrag for min medlemmer.

Prisliste

Nye medlemmerPris inkl. moms
Startpakke 1 mdr.895 kr.
Startpakke 3 mdr.1.395 kr.
Startpakke 6 mdr.2.095 kr.
Startpakke 12 mdr.2.950 kr.
Kostprogram mv.450 kr.
Indmeldelsesgebyr200 kr.
Personlig udredning300 kr.
ForlængelserPris inkl. moms
Månedskort375 kr.
3 mdr.895 kr.
6 mdr.1.350 kr.
1. vejning100 kr.
5 vejninger indenfor 3 mdr.475 kr.