Hvad sker der på et vægttabshold:

Den første dag du kommer ud på holdet vil du blive mødt af mit team, vi vil hjælpe dig til, at vælge det rigtige medlemskab og det kostprogram som passer til dig. Det er mig, som konsulent, der står for vejningen, og jeg vil derfor hilse på dig og bede dig stå på vægten med bare fødder, da vi den første gang måler fedtprocent, dit BMI-tal mm. Alle tallene bliver vil blive fremsendt i en mail, så vi efterfølgende kan have styr på, hvordan dit vægttab forløber. Og du får udleveret en mappe med diverse materiale og kostprogrammet.

Bagefter er der undervisning sammen med alle igangværende medlemmer. Denne undervisning fungerer også som inspiration og vil omhandle et emne, som jeg vælger. Det kan for eksempel være om nyheder inden for vægttab og hvilke fødevarer, der er i sæson, og tips til deres anvendelse. Og du vil forhåbentligt få masser af ideer og tips til at komme igennem den kommende uge med succes.

Det er også i dette forum, at du har mulighed for at stille spørgsmål og få råd af såvel dine ”medtabere” som af mig. Der afsluttes altid med opråb af det samlede vægttab på hver enkelt, hvis du altså ikke har frabedt dig det.

Når undervisningen er veloverstået, vil jeg sammen med dig gennemgå vægtstrimlen, materialet i mappen samt kostprogrammet. Jeg vil hjælpe dig og give ideer til, hvordan du kan få programmet passet ind i din rytme og familie.

Den næste uge møder du igen op til vejning samt inspirerende undervisning. Vel mødt hos Gånuvægt.”

“Jeg lægger vægt på, at medlemmerne taber sig og går hjem med en positiv energi og vilje til at tage en uge mere. Hver måned inviterer jeg foredragsholder ud til at fortælle medlemmerne om forskellige emner som f.eks. det psykologiske i at tabe sig, sjov motion, idéer til nyt look. Ikke mindst så elsker jeg mad, så masser af inspiration til spændende retter efter Vægtkonsulenternes principper.”

Hvilken oplevelse vil du gerne give medlemmerne under møderne?
“En begejstring for en ny livsstil med god mad og motion.”