Sådan opnår du et større vægttab på mindst 25 kilo og kommer i gang med den livsstilændring, du længe har drømt om!

Er du en af dem, som er trætte af kun at læse om Kostvejleder som udbyder forskellige vægttabsforløb, der alle appellerer til folk, som blot skal tabe sig et par kilo, fremfor dem, som har brug for et større vægttab, der ikke kan opnås blot ved at spise flere gulerødder eller løfte håndvægte et par gange om ugen i et fitnesscenter, men derimod kræver en hel livsstilsændring?

Jeg er selv en af dem, der har været trætte af, at de fleste vægttabsforløb, jeg stødte på, blot henvendte sig til personer, der blot havde brug for at tabe sig et par kilo. Det var ikke motiverende for mig, da de problematikker, bekymringer og tanker, man går med, når man er er kraftigt overvægtig, er helt anderledes end dem, man har, når man bare lige skal have rystet et par feriekilo af. Når man først er blevet kraftigt overvægtig handler det om mere end, at man gerne lige vil se godt ud i bikini. Man er pludselig kommet i risikozonen for at få en række livstruende livsstilssygdomme og oplever, at ens helbred er blevet dårligere. Samtidig har selvtilliden taget et styrtdyk og jo mere man tager på, desto mere elendig og utilstrækkelig føler man sig og drømmen om at blive slank igen føles mere og mere uoverskuelig og urealistisk.

Man ved godt, hvad for noget mad man skal spise og ikke skal spise og man har tilmeldt sig det lokale fitnesscenter, men det nytter ikke noget, når motivationen slet ikke er der.

Man har brug for mere end et medlemskab til fitnesscentret for at finde motivationen og viljestyrken. Man har brug for en person, der kan give en et kærligt, men effektivt spark, som kan holde en i ørene og støtte en, når det hele virker helt uoverskueligt. Man har også brug for ikke at være alene i sin kamp, men derimod at være en del af et fællesskab med andre, som kan bakke en op i tykt og tyndt. For uanset for nemt samtlige coaches får det til at lyde, så er et stort vægttab bare en hård mental og fysisk proces og der vil være opture og nedture undervejs og derfor har man brug for nogen, der kan være ens støtte og motivation, når det hele er svært og man har lyst til at kaste håndklædet i ringen.