lakseroulade med spinat

Opskrift til 2 personer eller forret til 6.:

2 æg
150 gr frisk baby-spinat
½ dl dl DDV Y

150 gr flødeost naturel
½ tsk peber
2 spsk citronsaft
3 spsk friskhakket basilikum
200 gr røget laks Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, fint snittet spinat og DDV Y. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.
Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca. 1/2 cm tykkelse og lige lange på hver side. Bages ved 200°C i ca. 15 -20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.
Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum.
Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet.
Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.
Rouladen skal stå i køleskabet min.1 time før servering.
Ved servering skæres i ca. 1 cm tykke skiver der kan anrettes på fad med citronskiver, kaviar naturel og basilikum/dild.