Lone Kemp ny konsulent på Frederiksberg

Danseskolen Frederiksberg
Nordre Fasanvej 108 2.th(der er elevator)
Dag: Onsdag Lukket i uge 42

Formiddag – Lone Bødkerholm
Vejning kl. 8:00-12:00
Inspiration kl. 10:30-11:15
Nye er altid velkomne kl. 10:15

Busholdeplads lige udenfor 4A

Ny adresse og vejedag  pr. 30. oktober

Her finder du min kollega Lone Kemp.

Lollandsvej 38

2000 Frederiksberg.

Sense vejning, vejledning, inspirations og cafehyggedag er om mandagen. Første gang d.31/10-2016!

Der er mulighed for at vælge mellem 3 tidspunktmoduler i løbet af dagen:

  1. Modul

Vejning kl.9 – 10.

Inspiration kl.10-11.

Nye medlemmer er velkomne kl.9.45.

Velkomst opstart med nye kl.11-12.

  1. Modul

Vejning kl.13-14

Inspiration kl.14-15

Nye medlemmer er velkomne kl.13.45

Velkomst opstart med nye kl.15-16.

  1. Modul

Vejning kl.16-17

Inspiration kl. 17-18

Nye medlemmer er velkomne kl 16.45

Velkomst opstart med nye kl. 18-19.

Kontakt. Lone Kemp

Mobil. 20920425.

E-mail Lone.Kemp55@gmail.com

Om Lone Kemp

Mit navn er Lone Kemp og jeg har levet efter Sense principperne siden 2004. Jeg sværger til den balancerede livsstil principperne tillader, og håber at kunne hjælpe så mange som muligt med, at opnå samme sunde balance. Jeg er kollega til Lone Bødkerholm, som jeg samarbejder tæt med i Frederiksberg afdelingen.

Udover at være Sense rådgiver er jeg lærer på en skole, hvor jeg hjælper børn med specielle behov.

Jeg har altid haft stor interesse for mad og dets indvirkning på kroppen. Interessen har resulteret i perioder, hvor jeg er hoppet med på diverse sundhedsbølger. Mine to børn påstår, at de en overgang led af fuldkornsskræk, efter en opvækst, hvor det var meget “in” at spise grønt og groft.

Sundhedsbølgerne er dog skiftet ud med en langt mere balanceret livsstil. Min tilgang til den sunde livstil er i høj grad præget af balancen mellem det smarte og det usmarte. Jeg elsker både søde sager og et godt glas vin. Det er derfor af min overbevisning, at der skal være plads til dét en gang imellem for, at en livsstil er mulig at holde. Heldigvis er Sense indrettet således, at intet er forbudt og at man i stedet skal bruge sin sunde fornuft ”make sense”.

I 2004 blev min interesse for viden omkring sund mad skærpet, da jeg fik den chokerende diagnose sklerose. Min indstilling var at jeg måtte gøre alt for blive klogere på, hvordan min kost kunne påvirke diagnosen i en positiv retning. Den dag i dag er jeg medicinfri, og jeg er overbevist om at min kost har haft stor betydning.

Min indgangsvinkelen som kostvejleder er først og fremmest at hjælpe med vægttab og vedligeholdelse af dette, men også at hjælpe personer, der ønsker en kostomlægning af andre årsager.

Det var en Aha oplevelse, da jeg læste og hørte om Sense kost. Jeg har hele vejen igennem været enig med principperne, og føler at det er her der er fat i den lange ende.

Jeg vil som konsulent gøre alt for, at du opnår dit ønskede vægttab samt hjælpe dig med en livsstilsændring til et sundere liv.

Jeg tilbyder fælles motion for mine medlemmer som f.eks. gå/løbe tur på ugentlig basis.