Er du alene om dit vægttab?

Er du alene om dit vægttab?

Sommerens ultimative tilbud lyder, at hvis i er to, der melder jer ind sammen får den ene medlemskabet til halv pris. Formålet med dette tilbud er at understrege vigtigheden af, at gå sammen om denne livsstilsændring. Det er underordnet om det er din bedste veninde, ægtefælde, mor eller nabo som du tager i hånden, og sammen tager beslutningen om, at nu skal der altså ske noget. Min erfaring er; at dem der taber sig mest, og er bedst til at holde vægten er dem, som trofast møder op uge efter uge med deres veninde eller kæreste i hånden.

Da jeg påbegyndte mit vægttab for alvor var jeg fast besluttet på, at dette var noget godt (og nødvendigt) jeg gjorde for mig selv, og at jeg derfor ikke behøvede at involvere andre. På dette punkt tog jeg dog grueligt fejl. Hvor fast besluttet jeg end var på at ændre min livsstil var det en kæmpe udfordring at spise sundt fredag aften, når familien dykkede ned i den store slikskål.

Min redning var det fællesskab, som man får ved ugentlig at møde op til vejning. At kunne spare med andre som stod i præcis samme situation var altafgørende for at jeg nåede mit mål. Jeg oplevede en utrolig glæde ved at kunne dele mit vægttab løbende med de andre medlemmer. Glæden ved at få tildelt et fjollet lille klistermærke fordi jeg havde tabt mig var en utrolig motivation, og et nødvendig klap på skulderen. Når man vejer for meget er det ikke altid at ens omgivelser ligger mærke til det med det samme. Det kan virke hårdt og ligegyldigt, at tabe de nødvendige kilo, når kollegaer og venner ikke ligger mærke til det.

Jeg bestræber mig på at ligge tid og energi i det fællesskab, som biddrager med den nødvendige støtte og motivation på mine hold. Når det er sagt er der ikke noget, der kan måle sig med når støtten fortsætter i hjemmet, og jeg opfordre jer derfor til, at overveje om gemalen kan overtales til at komme ned til en snak om en livsstilsændring. Michael som har tabt sig 50 kg var mere eller mindre tvunget derned af hans søde kone Mette. Michael som nu har opnået kæmpe succes med sit vægttab er nu stor fortaler for det fællesskab, man får ved hold-deltagelse. Jeg husker tydeligt hvordan han takkede for den store støtte han havde oplevet gennem hele forløbet, og påpegede at hvordan han ikke kunne have nået i mål uden hans kone og min støtte.

Til mine medlemmer lyder tilbuddet, at hvis du tager en med, som melder sig ind i 3 måneder får du en voucher på 100 kr. til køb af helsevare, bøger og forlængelse af dit abonnement.
aSamlet vægttab 50 kilo – se mor og datter i videoen