Er du klar til at gøre noget godt for dig selv?

Er du klar til at tage en skelsættende beslutning? Og er du klar til at gøre noget godt for dig selv, som vil optimere din livskvalitet? Hvad kommer let – går let, og derfor vil jeg ikke love dig en mirakelkur, som kun tager 14 dage. Kom til en times coaching, som handler om dig og dine mål, som vi sammen vil ligge en plan for hvordan de skal opnås.

Vi nåede knap nok at blinke og så havde sommeren nået sin ende. Du har i en periode haft muligheden for, at tage afstand til hverdagens vante trommerum, og flytte fokus til noget helt andet. Afslappet og ubekymret kunne du komme ned i tempo. Lytte til din krop, trække vejret, og i det hele taget sætte pris på tilværelsen. Sommeren har været længe ventet og planerne for disse uger har været den altoverskyggende motivation i hverdagen – og nu er den sørme slut.

Det tog ikke mere end en lille uge, og så var du tilbage i hverdagens gamle trommerum.

Du kan ane en snært af frustration over, at hverdagen ser ud præcis som du forlod den, for nogle uger tilbage.

Chefen er den samme – opgaverne er de samme – kollegaerne er de samme.

Irriterer det dig at din fornyede energi, og nye perspektiv på tilværelsen efter ferien ikke smitter af på dine omgivelser. Der er sket en forandring – den vigtigste forandring. Du har indset at du ønsker at bevæge dig fremad, optimere tilværelsen og udvikle dig som person. Du har reflekteret over hvad du vil med dit liv, og disse refleksioner er kommet så langt op til overfladen at det begynder at blive en realitet.

Med hvad kan du gøre ved det?

 Vil du lade som ingenting, og forsøge at sætte pris på de ting du har i forvejen? – fordi hvem kan tillade sig at være utaknemlig? – vi er jo så privilegeret – se bare i Syrien.

  • Begynde at planlægge næste års sommerferie – det kan i det mindste være motiverende for at få nedlagt nogle arbejdstimer.
  • Måske du vil tage en snak med din chef, om at du ikke trives? – og måske se dig om efter noget andet.
  • Tænke at aben flytter med, og det sikkert er det samme alle steder.
  • Sige op og tage en tænkepause
  • Tage springet og gå selvstændig med din egen virksomhed?
  • Få en ny hobby og flytte fokus fra job til fritid

Der er et utal af muligheder du kan gøre for at ændre ved din nuværende position.

”If you’re not satisfied with were you stand – move – you are not a tree”

 Et citat jeg elsker og som jeg ofte giver mine medlemmer, der ikke kan se hvordan hverdagen nogensinde kan komme til at se anderledes ud. Vi ER privilegeret og det er vi fordi vi har alverdens muligheder for at sætte rammerne for dét liv vi ønsker. Det vigtigste du skal tage med videre fra denne artikel er, at ikke alle mulighederne er de rigtige for dig. Det kræver overvejelse, rådgivning og en ordentlig portion viljestyrke at se ind ad og vurdere hvad der skal til for at du når derhen du ønsker. Dit mål er vores mål. Og jeg bestræber mig på at lytte, forstå og vejlede dig til at blive den bedste version af dig selv, i den bedste tilværelse du kan få.