Kristines vægttabshistorie: 16 kilo på 3 måneder

Jeg havde længe ville igang med, at tabe mig og havde flere gange prøvet, og hver gang blev udskudt med “jeg begynder på mandag”. Lone slår pludselig en konkurrence op på Facebook og jeg deltager og er så heldig at vinde 3 mdr gratis. Og fra den ene dag til den anden skal jeg starte og når slet ikke tanken “jeg venter til mandag”. Så da jeg gik hjem fra første møde var beslutningen taget – NU skulle det være. Og besluttede mig for at vise Lone, at jeg var hende evig taknemlig for at have valgt mig. De andre gange jeg har ville tabe mig, syntes jeg har været hårde. Konstant tanken “jeg er på kur” hængende i hovedet og følte mig sulten konstant.

Denne gang har været helt anderledes og jeg ved det er SÅ flabet at skrive, men det har faktisk ikke været svært eller hårdt at tabe mig denne gang. Jeg er gået ind med en helt anden holdning og netop ikke tænkt “nu er jeg på kur og kun kunne fokusere på målet” -nej jeg har denne gang nydt hver en dag og hver en uge. I sær hver gang jeg er blevet målt og vejet. Og glædet mig over mine delmål istedet for kun at fokusere på målet. Og så har jeg brugt/bruger meget tid på motion. Jeg er begyndt at løbe og har deltaget i mit første løb.

Jeg havde sat mig nogle del-mål, havde sørget for at måle mig og taget billeder løbende og det har helt sikkert været en kæmpe motivations faktor. Og faktisk skal der nu hænge et før og efter billede inde i mit skab så jeg dagligt bliver mindet om min rejse.

Jeg elsker denne måde at leve på med kosten samt motionen, og frygter ikke tiden som stabiliseret medlem.

Jeg nyder hver dag at kunne stå foran spejlet og være glad, det er godt nok mange år siden jeg har prøvet det.

Som en klog kvinde sagde til mig “nyd rejsen” og det gjorde jeg.

Tak for hjælpen Lone.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *