Jeg holder af hverdagen

Vi glæder os, vi sparer sammen, vi planlægger og vi NYDER at være på ferie.

Det er nødvendigt at træde ud af hverdagens hamsterhjul, også kaldet hverdagen, og give slip på de frustrationer og mulige grunde, der kan resultere i et stresset sind. Det er dét afbræk fra hverdagen, som der er behov for, så vi kan vende retur til hverdagen med kufferten fuld af minder fra lune sommeraftner og med en frisk kulør. Det er fantastisk og det er positivt at give sig selv lov til, at slappe af og nyde livet med familie og venner. Den overskud og glæde vi får herfra, skal bruges konstruktivt, når hverdagen melder sit indtraf igen. Vi må ikke hade at komme tilbage til hverdagen igen, og vi må ikke lade en skøn ferie kaste et negativt lys over den hverdag som vi skal elske og omfavne. Vi ligger som vi har redt. Det er derfor dit eget ansvar at indrette din hverdag på en måde, som gør, at du er den bedste, mest stærke og glade person i hverdagen.

Med Maslow’s behovspyramide i baghovedet, skal vi huske at starte med at opfylde vores basale behov. Her kan vi starte med at strukturere vores måltider og vaner i denne kontekst på en måde, som gør os mætte, sunde, stærke og sidst men ikke mindst glade. Det er vaner som vi måske allerede har og som vi kort har taget pause fra i ferien.

Sommervarmen har ofte en dæmpende effekt på sulten, som betyder at størrelsen på vores måltider ændrer sig. Når det er sagt, betyder det for mange ikke et sommer vægttab, men derimod 5+ sommerkilo. Når vi ikke spiser os mætte til hvert måltid, kan feriedage ofte bliver til et langt snack maraton, hvor nødder, frugt, is og andre snacks hele tiden er inde for rækkevidde. Undersøgelser viser, at vi faktisk tager meget mere på over sommer månederne sammenlignet med den kolde juletid, og det er bl.a. netop et resultat af den ’never ending’ snack maraton.

Når flyveren lander i Kastrup eller bilen igen kører i indkørslen efter en fantastisk ferietid med snack party, er det vigtigt, at vi vågner mandag morgen glade og entusiastiske, over at skulle genoptage de gode sunde vaner, som gør dig en sund, energisk og glad version af dig selv. På mine hold arbejder vi med den sunde balance, som gør en livstilsændring til en beslutning, du ikke vil slippe igen. Vi spænder ikke ben for os selv, vi sulter ikke og vi nyder lækker smagfuld mad, som giver den nødvendige energi og næring til at du er stærk og glad hver dag.

Har Sense ikke været med dig i kufferten eller har du aldrig hørt om Sense, vil jeg glæde mig til at genoptage og introducere de gode vaner, som gør at vi sammen kan holde af hverdagen. Find det nærmeste hold her: 

Jeg omfavner slutningen af min sommerferie med udarbejdelsen af mit motiverende 6-ugers program, som skal få mig selv og mine medlemmer BACK ON TRACK. Det er 6 ugers motiverende læring i vaner, som motiverer til at genoptage de sunde vaner på ny.

Mød op på mine hold og tag del i opstarten af Back on track programmet, som vil hjælpe dig med, hvordan du styrer maden og ikke omvendt