Back on track

⇒Back on Track⇐

Har du haft en god sommerferie med rosé på terrassen, masser af lækker mad og store is? Alle de smukke oplevelser og gode stunder skal op på kaminhylden og der skal masser af glimmer på (læs: Hella Joof – Papmaché reglen). Når det er sagt, så skal vi hjem fra ferie en dag, og det er for mit vedkommende kommet tæt på. Jeg omfavner slutningen af min sommerferie med udarbejdelsen af mit motiverende 6-ugers program, som skal få mig selv og mine medlemmer BACK ON TRACK. Det er 6 ugers motiverende læring i vaner, som motiverer til at genoptage de sunde vaner på ny.

 

Mød op på mine hold og tag del i opstarten af Back on track programmet, som vil hjælpe dig med, hvordan du styrer maden og ikke omvendt

Kan du genkende dig i nedenstående udsagn?

  • Jeg starter på mandag
  • Jeg er ikke god nok
  • Jeg SKAL nå..
  • Jeg må godt spise det her, for det er faktisk synd for mig, eller jeg har fortjent det
  • Jeg blev nødt til at gøre det
  • Jeg er ked af min krop og jeg er ked af mig selv

Mine 5 års erfaring gør at jeg IKKE tror på, at en varig livsstilsændring sker med slankekure, regler og forbud, men derimod med vaneændringer.

 

Hvorfor?

Fordi slankekure, regler og forbud er lappeløsninger som i sidste ende faktisk resulterer i det modsatte af hvad du arbejdede for.

Den varige livsstilsændring sker nemlig først, når du begynder at arbejder med dig selv og med dine vaner, når du overvinder dine dårlige vaner og forhindrende tanker, når du finder ressourcerne til at tro på, at du har styringen i dit liv, og når du finder ud af at du har nøglen til det liv, som du ønsker dig.

Du får en gennemarbejdet plan på, hvordan du får overskuddet til en sund og bedre hverdag.

Helt fri for detox og sundhedsregler, men med fokus på dig og dine vaner og selvfølgelig de nemme kostprincipper fra SENSE

6 uger med inspiration og redskaber, der træner dine vanemuskler til, at slippe de dårlige vaner og den dårlige samvittighed.

Fokus på selvkærlighed som vokser for hver dag, så du kan træffe de bedste valg for dig og din krop. 

Hver uge er der fokus på årstidens grøntsag med forslag til nemme retter til aften, deserter og fryseretter.

INFO

De 6 uger forløber på mine almindelige hold, som starter allerede fra næste uge.

Jeg har hold på Østerbro, 3 hold i Pejsegården, Husum og Lyngby (1-2 hold i Ølstykke)

https://gaanuvaegt.dk/laes-om-anjas-store-forvandling-jeg-ville-oenske-at-nogle-havde-fortalt-mig-hvor-nemt-det-kan-vaere-at-tabe-sig/