Rabarber muffins
Hvad skal du bruge
Sæt ovnen på 200 grader
2 spsk. smør
½ dl græsk yoghurt 2 %
2 æg
1 dl speltmel
½ dl græsk yoghurt 2 %
2 æg
1 dl speltmel
20gr pofiber
1 spsk. bagepulver
2 spsk. sukrin
1 tsk vanilje
citronskal (øko)
200 g rabarber
1 spsk. bagepulver
2 spsk. sukrin
1 tsk vanilje
citronskal (øko)
200 g rabarber
Sådan gør du
Smelt smøret og pisk det sammen med yoghurt og æg. Snit rabarberen i mindre stykker evt brug rabarberkompot: Rør mel, bagepulver, sukrin, vanilje og reven citronskal i. Læg dejen i 10 muffinsforme og bag dem i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.
Smelt smøret og pisk det sammen med yoghurt og æg. Snit rabarberen i mindre stykker evt brug rabarberkompot: Rør mel, bagepulver, sukrin, vanilje og reven citronskal i. Læg dejen i 10 muffinsforme og bag dem i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.
SENSE
HF1(2) rabarber
HF3 æg
HF4 mel
Fedt smør
Mælk Yoghurt