4 sunde morgenmad

Brug lidt ekstra tid på morgenmaden, når du nu har ferie

Hvilken bedre måde er; at starte ferien med at genoverveje din morgenmad rutine? Morgenmaden er et mine bedste måltider.  Men hvis du bruger lidt tid om søndagen, kan nogle af disse  morgenopskrifter laves på forhånd – så det bliver nemmere i løbet af ugen.
I weekenderne kan vi rigtig god lide omelet med alle mulige grøntsager
Den kan sagtens laves på forhånd, her er den med champignon, tomater radiser og spinat
Disse pandekager får et proteinforhøjelse fra kikærmemel, der vil holde dig mæt længere. og kan sagtens fryses ned og varmes på panden kort før servering.
Her i Spanien fandt jeg quark, som har et højt indhold af protein og en dejlig cremede smag blandet med skyr og med saftige appelsiner 🙂 Jeg havde lavet hjemmet lavet musli hjemmefra.
Købte granola/musli kan være en smule kedelige de er enten alt for søde,  mistet deres sprødhed måske alt for meget sukker. På SENSE anbefaler vi max. 13. gram sukker pr. 100 gram. På dette link kan du finde den jeg altid laver om søndagen, så er der til hele ugen, hvis ikke et par af mine skønne piger  har været for  meget forbi.
Bliv ikke  skræmt af ingredienslisten; Det er let at lave, og eventuelle resterende ingredienser kan gemmes til din næste portion (tro mig, du vil gerne lave en anden gang). 
Chia-budding
Jeg elsker denne 2-ingrediens chia budding for den er alsidighed og fordi alt du behøver er en skål til at gøre det. Du skal blot tilføje chia frø, mandelmælk dagen før. Rør rundt,i køleskabet natten over,  så den  bliver  tykkere og venter på dig, når du er klar til at løbe ud af døren. Tøv ikke med at være kreativ med topping.
Du kan læse mere her om den sunde morgen