Sommersalat

Jeg er vild med quinoa og den knasende lyd af grøntsagerne i denne opskrift. Gulerødder, broccoli, rucola og rødløg gør denne opskrift sommer frisk, vi alle har brug for i varmen.

Dressingen en blanding af salt, sesamolie og frø, tamari, eddike, hvidløg og ingefær. Mums smag lidt af asiatiske mad

til 2 personer

2 stykker laks

½ dl. quinoa, ikke kogt
2 Gulerødder
½ broccoli
1 håndfuld rucola(kan udskiftes til andet salat, da rucola ikke er for tøsedrenge)
½ rødløg
2 spsk. sesamfrø

Dressing

2 spsk. olivenolie(gerne sesamolie)
1. spsk. tamari
1 spsk. æbleedikke
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
salt

Skyl quinoa i koldt vand til vandet er næsten klart.

½ dl quinoa til 1 dl. vand. Når kornene er kogt, er de gennemsigtige. Kogetiden er ca. 15 min.

Skær grøntsagerne i mindre stykker og bland det med dressing og quinoa. smages til med limesaft
Servere med grillede laks med olie og sesamfrø