Tunsalat
Dagens frokost er en helt fantastisk tun salat, var på restaurant i går og valgte netop dette til forret, men blev så skuffet, så det måtte jeg gøre bedre i dag. Det blev med smag af sødme og fantastiske grøntsager med smag af masser af syrlighed og sprødhed.
2 personer
Ingredienser
Tunsalat
2 dåser tun
2 spsk. græsk yoghurt
2 spsk. mayonnaise’
½ rødløg (gemt lidt til pynt)
Blandet salat af f.eks. rucola og hjertesalat’
½ æble i tern
1 spsk. oliven
1 spsk. pekannødder
½ bladselleri med top
1 spsk. feta
Bland tun med med yoghurt og mayonnaise, rødløg salt og peber.
Skyld salaten og læg den i bunden af en skål og boost det med tun salaten, bladselleri, æble og top det med nødder, oliven og feta
SENSE
HF1(2) salat, bladselleri, rødløg
HF3 tun
HF4 1/4 æble
Fedt Mayo,nødder, oliven og feta
Dressing græsk Yoghurt