Mørbrad med salat
3 personer
Sæt ovnen på 200 grader
3-4 spsk cashewnødder
1 svinemørbrad
1 tsk salt
peber
1 pose feldsalat(Rema1000)
½ fennikel
1 peberfrugt
½ løg
Dressing
1 lime
1 spsk olivenolie
½ spsk vand
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
chili
½ spsk sukrin gold
½ spsk soya
Rist cashewnødderne på en tør pande i ca 10 min.
Krydr mørbraden med salt og peber og brun den hel på panden og færdig steg den i ovnen i ca 10 min.
Dressing: rør limesaft, olivenolie, ingefær, soya, sukrin, hvidløg og chili sammen.
Salat
Skyl grøntsagerne og bland dem sammen på et serveringsfad. skær kødet i skriver og læg det hen over salaten. Hæld dressingen over og drys med cashewnødder og friske krydderurter.