Maj-Britt ønskede et vægttab på 10 kilo men endte med 16 kilo

”Mit oprindelige mål var at tabe 10 kilo, derefter ændrede jeg det til 12 kilo, men endte i alt med at tabe mig 16 kilo”

I august måned startede Majbritt på onsdagsholdet og siden har hun tabt 16 kilo. Til trods for, at Majbritt har gennemgået en livsstilændring, oplever hun ikke, at dette har været en begrænsning:

”Inden jeg startede hos Lone har jeg, af flere omgange, forsøgt at leve efter Sense-principperne, hvor jeg har tabt mig et par kilo og derefter taget kiloene på igen, men efter jeg startede på Lones hold, har min motivation været langt større, fordi der har været nogen til at følge op på mit vægttab. Det har motiveret mig til at holde vægten, fordi jeg har vidst, at jeg skulle vejes på ugebasis. Selvom jeg har tabt mig meget, føler jeg ikke, at jeg har været nødt til at sætte begrænsninger. Jeg har levet helt almindeligt, men har bare sørget for at spise ekstra grøntsager. Behovet for at ”skeje ud” med kage eller andre søde sager har heller ikke været der.”

Det er især den behagelige atmosfære og stemning på onsdagsholdet, som Majbritt finder motiverende:

”Jeg føler mig enormt tryg på holdet og det er rart at få opbakning både fra Lone og andre ligestillede. Det er en enorm varm og behagelig atmosfære, der er på holdet. Samtidig synes jeg, at emnerne til undervisningen er meget relevante og inspirerende for os, der knokler med at modstå søde fristelser.”

Udover at Majbritt har fået nye kammerater på holdet, har hun også nået sit mål og mere til:

”Mit oprindelige mål var at tabe 10 kilo, derefter ændrede jeg det til 12 kilo, men endte med at tabe mig 16 kilo. Min BMI er desuden kommet ned på normalniveau. Det havde jeg aldrig klaret alene. Samtidig blev jeg ”automatik” spisning kvit og forløbet har gjort mig mere opmærksom på, hvad jeg spiser. Jeg har lært at mærke efter og kontrollere min spisning og mærke efter, hvad min krop virkelig har brug for”

 

Vælg mellem et hold i enten Husum, Lyngby eller Ølstykke.

  • Holdet i Ølstykke finder sted hver torsdag ulige uge(2 pladser tilbage)  og  hver lørdag kl. 9 eller kl. 11, derefter 45 min inspiration
  • Holdet i Husum finder sted onsdag fra kl. 10-11:15, vejning fra 16:15-17:15 og derefter inspiration. og i ulige uge kl. 18:15-1945
  • Holdet i Lyngby er hver tirsdag, vejning fra 16:15-17:15 og derefter inspiration

 

Som helt ny får du en håndbog om sense inkl. Ugeplaner og opskrifter, gennemgang af Senseprincipperne samt vejning med kropsanalyse (fedtprocent, kropsalder, BMI m.v.) hver 5. gang. Du får endvidere en gennemgang af tanita-kropsanalyse, vejekort og etui samt klip med 10 vejninger og inspiration, som skal afvikles inden for 6 måneder.

 

På holdet vil vi:

  • Dykke dybere ned i, hvad intuitiv spisning handler om og hvordan du får et sund forhold til mad med afsæt i Sense-principperne.
  • Fokusere på, hvordan du får skabt et mere positivt kropsbillede og lærer at tænke kærligt om dig selv og din krop.
  • Arbejde på at ændre din tankegang fra at være fast til mere udviklende og positiv.
  • Have fokus på, hvilket rolle antiinflammatorisk kost spiller for både dit helbred og ønske om at tabe dig.
  • Arbejde med hvordan du kan komme dine dårlige rutiner, tankemønstre og vaner til livs.
  • Belyse metoder til at undgå trøstespisning og overspisning.

 

Tilmelding til premiumhold  

For tilmelding og eventuelle spørgsmål, kan du kontakte mig på lone@gaanuvaegt.dk

eller på Tlf. 20 23 07 07

 

Læs mere om holdet her: