Er du mest motiveret om mandagen, eller lige efter sommerferien?

Det er påfaldende hvordan den største motivation til at tabe sig, spise sundt og dyrke motion falder på en mandag, den første i måneden og selvfølgelig den første dato i det nye år. Det kan selvfølgelig være af praktiske årsager i forhold til, at skulle handle ind til den kommende uge, men i mange tilfælde bliver den pludselige motivation, som ikke eksisterede midt på måneden eller om onsdagen, fremprovokeret af noget helt andet.

At have motivation til at tabe sig udspringer ofte på baggrund af lang tids utilfredshed over egen krop eller på baggrund af dårlig samvittighed efter en lang periode med en usund livsstil. Det behøver ikke at være mere end en ferie, hvor der er blevet  nydt en glas vin eller spist en stor is, som kan fremprovokere den dårlige samvittighed. Den dårlige samvittighed og utilfredshed over de ekstra kilo på sidebenene kan være svær at komme af med, og kan følge med i mange af hverdagens forskellige situationer. Denne negative tanke om dig selv kan vokse sig stor og blive argument for, at blive hjemme fra festlige sammenkomster fordi den får dig til, at føle utilpashed blandt andre mennesker.

Når vi er nået så vidt, at de ekstra kilo på sidebenene står i vejen for, at du kan leve dit liv fuldt ud, er det på tide at handle.

Mange af mine nye medlemmer har kæmpet en hård kamp med dette allerede inden de træder ind af døren hos SENSE for første gang. Første step er erkendelsen af; at det faktum at din krop har ændret sig påvirker din hverdag negativt. Dernæst er det største skridt at tage en beslutning om at gøre noget ved det.

Er du ikke glad for din nuværende situation? Hvad skal der til for at ændre den?

Disse spørgsmål skal vi sammen tage stilling til på en realistisk måde. At tage beslutningen om at lave en vedvarende positiv ændring i dit liv er nemlig ikke en beslutning, som man bare kan tage efter, at have kigget sig i spejlet mandag morgen. Det kræver realistisk planlægning, støtte og inspiration.

På mine hold arbejder vi med at vende det, at tabe sig og spise sundt til noget positivt. Noget som du har valgt at gøre for dig selv og ikke mod dig selv. Alle de negative tanker om dig selv, som har været af betydning for hvorfor du møder op hos SENSE skal der arbejdes med. Som kiloene begynder at rasle af, fordi du har fået de rigtige værktøjer hos SENSE, skal vi begynde at se på hvordan dit selvværd følger med.

Første boost i dit selvværd skal være at;

DU tog beslutningen om at komme forbi GÅNUVÆGT/SENSE

  1.  Fordi DU valgte at prioritere dig selv og på en konstruktiv måde handler på hvordan din livskvalitet kan forbedres
  2. Beslut hvorfor du vil tabe sig
  3. Sæt mål Du har brug for klare og realistiske mål, TAB 10 kilo inden jul, gå ½ time mandag, onsdag, lørdag og søndag. Svømning fredag, passe den sorte kjole el………..
  4. Vælg dine kampe; Nogle vil ikke være i stand til at modstå, hvis de har chokolader og slik liggende rundt i huset, andre ikke