Læs om Anjas store forvandling ” Jeg ville ønske at nogle havde fortalt mig, hvor nemt det kan være at tabe sig”

Anja har næsten altid været overvægtig, og selvom, at det altid har været et brændende ønske, at komme ned på idealvægten, var det først i 2003 at hun lagde sin kost om.

”Jeg var så ked af min vægt , der var oppe på 73,2 kg. De største motivations faktorer for, at tabe sig var at jeg var træt og ked af at kigge mig i spejlet. Jeg kunne simpelthen ikke finde noget “pænt” tøj i min størrelse”

Anja tabte sig 10, 4 kg. hos Vægtkonsulenterne, som hun startede hos i 2003. Det var kg, som desværre hurtig røg på igen, da det blev for krævende, at veje og notere alle sine måltider.

”Jeg var en smule skeptisk da jeg startede hos Lone på Sense. Det lød næsten for nemt til at være sandt, og nu havde jeg prøvet lignende koncept hos Vægtkonsulenterne. Min nysgerrighed og den (næsten) uslukkelige lyst til, at finde netop den livsstil som gør, at jeg kan spise normalt og samtidig være nede på min idealvægt gjorde at jeg gav det et forsøg”

”Det var anderledes denne gang, for med Sense kan man spise alt, bare man har fornuft hatten på. Og det virkede på mig denne gang, fordi man spiser så meget forskelligt og at man føler ikke at man er på kur!! Det er blevet en hverdag for mig at leve på Sense. Vi lærer utrolig meget på holdene om, at mætte alle smags sanserne i hvert måltid således, at man ikke har lyst til at tømme en slikskål efter, at have spist et måltid. Derudover gode tricks til at holde blodsukkeret stabilt af samme årsag”:

”Det har betydet alt for mig at jeg har tabt mig. Folk kommer med så søde kommentarer, og jeg har det så godt med mig selv. Jeg har fået meget mere energi og er glad for at dele ud af min viden til andre, som spørger om hvad jeg har gjort. Jeg håber at jeg kan motivere andre med budskabet om, at det ikke er en lyn-kur, men en livsstil, der giver mening”

”Jeg finder meget af min daglige motivation finder på nettet, Facebook samt i lækre kogebøger fra Sense, som jeg har gjort meget brug af.  Jeg glæder mig til hver Tirsdag, hvor jeg bliver vejet hos Lone. Vi får en masse lækker inspiration, som er relevant og opskrifterne er årstids baseret – Jeg elsker at få nye indput og ideer !! ”

”Jeg ville ønske at jeg havde kendt til Sense noget før – det ville have sparret mig for mange mislykkedes slankekurer. Jeg ville også ønske, at nogen havde fortalt mig, hvor nemt det kan være at tabe sig og holde vægten med Sense. Jeg kan ikke forestille mig, at gå tilbage til mine gamle vaner, da de ikke giver mening nu efter at jeg har lært at spise Sense.

Anja har tabt 11 kg og holder vægten, læs mere om at gå på hold her