Nyt studie afslører den afgørende nøgle til et succesfuldt og varigt vægttab!

Måske tænker du sund kost, masser motion eller strenge diæter? Men faktisk er svaret et helt andet!

 

De seneste årtier er vi blevet bombarderet, på internettet og sociale medier, med et utal af populære kure, som alle påstår at kunne hjælpe os af med de ekstra kilo.

 

Måske har du allerede hørt om både Dukan-kuren, 5:2-kuren, suppekuren og kan komme på endnu flere?

 

Og…

 

Måske har du også afprøvet dem og oplevet…

 

 • At de var umulige at holde på den lange bane?
 •  At humøret var helt i bund alt den tid du var på kurene?
 • At du  på Dukan og Atkins-kuren – fik kvalme og ubehag af det unaturligt store indtag af kød og protein?
 • At kiloene lynhurtigt kom snigende på igen, da kuren var slut?

 

Hvorfor er kurene ikke vejen frem?
En kur er noget man går på for at gå af igen. De fleste mennesker tænker på en kur som noget, der har en ende og få, som går på slankekur, har en forventning om, at det er på ubestemt tid. Det betyder, at de fleste oplever, at kiloene kommer på igen, så snart kuren ophører og de vender tilbage til de gamle livsstils- og kostvaner.

Samt flere høj protein kure tager ikke højde for vitamin-og mineralsammensætning. (kilde altomkost.dk)

Nøgen til et varigt vægttab – to afgørende elementer!

Et nyt studie, foretaget af Dr. Phelan, en amerikansk professor i Kinesiologi og folkesundhed, identificerede vaner og strategier som den afgørende nøgle til et succesfuldt vægttab. Disse vaner og strategier involverer selvfølgelig sund kost og kontinuerlig fysisk aktivitet, som essentielle elementer, men vigtigst af alt handler det om selv-overvågning samt et opgør med ”straffe-mentaliteten”. I studiet, som blevet støttet af Weight Watchers, deltog 5000 overvægtige, som i gennemsnit tabte 22,5 kilo og samtidig formåede at holde vægten i mere end 3 år. Deres vaner og rutiner blev sammenlignet med en anden kontrolgruppe af overvægtige, som ikke havde arbejdet med deres vaner og rutiner og i sammenligning kun tabte 2 kilo gennemsnitligt over 4 år. Hvilke er de samme erfaringer jeg har på mine SENSE hold.

 

”Efter to år er sunde spisevaner en så integreret del af vores daglige rutine, at vi slet ikke tænker over dem længere”

 

Dr. Phelan, som ledte undersøgelsen, anerkender de følelsesmæssige udfordringer, der er forbundet med et større vægttab, men understreger også en vigtig pointe:

”At oprette vægttab bliver lettere med tiden. Over tid kræver det en langt mindre indsats og efter to år er sunde spisevaner blevet en integreret del af vores rutine, at vi ikke længere tænker over dem. Desto længere vi holder de sunde vaner, desto hurtigere bliver automatiseret i vores daglige rutine.”

 

Selvkærlighed fremfor straffementalitet!

Udover at arbejde med vaner og rutiner, spiller det en afgørende rolle, at vi dropper ”straffe-mentaliteten”. Fremfor for at stræbe efter perfektion, gælder det om at være selvkærlig og acceptere, at der kan være tidspunkter, hvor du falder i. I stedet for at dunke dig selv i hovedet, når det sker, gælder det om at komme back-on-track og acceptere, at det er en del af processen og der vil være op og nedture. Det vigtigste er, at du har en plan for, hvordan du vil komme tilbage på sporet, når det sker.

 

Lad mig give dig et kærligt skub til at komme i gang med din livsstilsændring og opnå et varigt vægttab på 25+ kilo!

Jeg har selv oplevet at gå rundt i alt for mange år og føle mig utilstrækkelig, at negative og destruktive tanker om mig selv tog overhånd og overskyggede alle livets glæder. At disse tanker satte en dæmper for min egen formåen og realisering af drømme. Heldigvis har jeg også oplevet, at det er muligt at bryde de destruktive tankemønstre og opnå drømme, som man ellers har tænkt var urealistiske og uopnåelige, endda uden, at man behøver at lægge hele sit liv om og sætte restriktioner for sig selv. Fremfor at udsætte sig selv for miserable restriktive slankekure, gælder det i stedet om at få ændret sine kostvaner, rutiner og mønstre, hvis man gerne vil opnå et større vægttab, som man kan holde på den lange bane. Ingen kan holde ud at leve af broccolisuppe eller juice resten af livet, men alle kan til gengæld holde ud at leve efter Sense-principperne. Sense er nemlig en livsstil, som ikke sætter begrænsninger og restriktioner mod bestemte fødevarer, men i stedet tillader alt, så længe man blot spiser intuitivt og arbejder med sine vaner og mønstre.

 

Kickstart drømmen om et vægttab på 25+ kilo i dag og få rabatpris ved hurtig tilmelding!

Forløbet starter søndag d. 30. august og strækker sig til d. 1. februar og er for kvinder, som ønsker et større vægttab på 25+ kilo.

 

Dit udbytte:

 • 20 timers undervisning omkring overspisning fordelt over 6 moduler (hver anden mandag – ulige uger – kl. 18-19) samt et grundigt intromodul.
 • Fysisk møde søndag den august kl 10-16, hvor du vil få en grundig gennemgang af Sense-principperne med flere eksempler på både morgenmad, frokost og aftenmad.
 • Kropsscanning samt måltagning første gang og med tilbud for det ugentlig i Skovlunde, Ølstykke eller Lyngby
 • Walk & Sense talk mandag kl. 17
 • Kostprogram og 6 ugeplaner (E-bog), der smager og mætter
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får masser af hjælp og støtte fra mig og de andre deltagere.
 • 2 Facebook Live Q&A-opkald (ét opkald af 1 times varighed mellem hvert modul) hvor du kan stille spørgsmål til modulerne, og jeg sidder live og besvarer dem.
 • 30-minutters samtale med mig inden opstarten
 • Ubegrænset e-mail-support fra mig gennem hele forløbet.
 • Masser af konkrete og effektive worksheets, redskaber og ressourcer.
 • Mulighed for tilkøb af personlige coachingsessioner for bare 500 kr. (denne særpris gælder til og med 4 uger efter forløbets afslutning).
 • Fri adgang til forløbsmaterialet for altid!
 • + 6 personlige coaching samtaler ved køb af premiumpakke

Bonus ved bestilling inden 30. juni 20 % på prisen og 1 times coaching allerede nu

Premium inkl. 6 timers coaching 2.500 spar 500 kr.

 

For tilmelding og eventuelle spørgsmål, kan du kontakte mig på lone@gaanuvaegt.dk eller på Tlf. 20 23 07 07