Sense Postej

SensePostej

Denne postej er en fremragende erstatning for den traditionelle leverpostej. Den er både fiber- og proteinrig, og så tager det ikke mange minutter at lave..

Ingredienser

  • 400 g kogte kikærter
  • 1 stort fed hvidløg
  • 3 spsk solsikkekerner ristet i fiber sirup gold
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. stødt paprika
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. havsalt
  • 200 gr brune champignoner
  • Pynt
  • Agurk
  • Champignoner
  • rødløg

Fremgangsmåde

Rens og skær champignon i skiver. Rist dem i 1 spsk. olivenolie

Rist solsikkekernerne på en tør pande, tag panden af komfuret og vend kerne i sirup.

Blend kikærterne med hvidløg, olivenolie, krydderierne og de ristede solsikkerkerner.. Herefter blendes de stegte svampe/løg og tilsættes kikærter massen. Smag til med lidt havsalt. Postejen kan nu blendes endnu engang hvis en lidt mere fin og cremet konsistens ønskes, kommes i en boks og sættes på køl.

Pynt evt med stegte champignoner, rødløg og jordskokkechips.

Smager rigtig skønt på et stykke ristet rugbrød