Sense Postej
SensePostej
Denne postej er en fremragende erstatning for den traditionelle leverpostej. Den er både fiber- og proteinrig, og så tager det ikke mange minutter at lave..
Ingredienser
- 400 g kogte kikærter
- 1 stort fed hvidløg
- 3 spsk solsikkekerner ristet i fiber sirup gold
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt paprika
- 1/2 tsk. chilipulver
- 1/2 tsk. havsalt
- 200 gr brune champignoner
- Pynt
- Agurk
- Champignoner
- rødløg
Fremgangsmåde
Rens og skær champignon i skiver. Rist dem i 1 spsk. olivenolie
Rist solsikkekernerne på en tør pande, tag panden af komfuret og vend kerne i sirup.
Blend kikærterne med hvidløg, olivenolie, krydderierne og de ristede solsikkerkerner.. Herefter blendes de stegte svampe/løg og tilsættes kikærter massen. Smag til med lidt havsalt. Postejen kan nu blendes endnu engang hvis en lidt mere fin og cremet konsistens ønskes, kommes i en boks og sættes på køl.
Pynt evt med stegte champignoner, rødløg og jordskokkechips.
Smager rigtig skønt på et stykke ristet rugbrød