Spinatpandekager med røget laks og hytteost

 

Har du også brug for noget let og lækkert efter flere dage med god julemad? Så prøv denne lynhurtige og lækre opskrift på spinatpandekager!


Hvad skal du bruge – 4 tykke pandekager:

– 5 æg
– 2 spsk. grahamsmel
– 1/2-1 dl. mini- eller skummetmælk
– 200 g. optøet spinat
– Salt, peber, evt. barbecue-krydderi

– 1 rødløg
– 1/2 agurk
– 1 rød peberfrugt
– 200 g. røget laks
– 200 g. hytteost

En smule olie til stegning

Evt. en god, syrlig balsamico, som fx granatæble eller friskpresset citronsaft.

Fremgangsmåde:

Tryk den optøede spinat tør for væske gennem en si.
Pisk pandekage-ingredienserne sammen som i videoen.
Snit grøntsager ud.
Pandekagerne skal have 2-4 minutter på hver side. Husk en smule olie til hver.
Når panden først er varm, går det hurtigt.

Anret en pandekage med hytteost, grøntsager og røget laks. Kom en smule syrlig balsamico eller citronsaft over fyldet og luk pandekagen sammen. Velbekommen.