Kikærtesalat med mango og spinat
En dejlig ret, som både kan spise til frokost eller aftensmad, min mand fik halvdelen supplereret med laks.
Hvad skal du bruge:
100 gr kogte kikærter (Tørrede kikærter skal ligge i blød natten over og koges i 45 min)
Krydderier:
1 tsk gurkemeje
½ tsk senneps pulver eller frø
½ tsk. spidskommen
1 tsk. karry
1 tsk. korianderfrø, stødte
2 tsk sukrin gold
1 spsk olivenolie
1 lille løg
100 gr blomkål i små buketter
½ mango
1 håndfuld frisk spinat
saft fra 1 lime
salt
chilliflager
Hvordan gør du:
Tag alle krydderierne og rist dem på en tør pande, når de begynder at tage farve og dufter i køkkenet, sortere løget i olien, efter få minutter vender du blomkålen i og steg dem i 3-4 min ved høj varme til de har fået farve. Bland kikærterne i og steg videre 2-3min derefter vendes spinaten i. Retten vendes nu med limesaft, chilliflager og mangoen i tern.
Tip:
Drys et par korianderblade over inden serveringen