Cecilie tabte 15 kg og blev en meget gladere pige

Facts
Navn: Cecilie
Alder: 21 år
Tabt 15 kg på 4 mdr. ved Vægtkonsulenterne holder vægten med Sense
Afdeling: Østerbro

Jeg tog beslutningen om, at tabe mig efter at have været ked af min vægt længe. Det var ikke så meget tallet på vægten, men i højere grad følelsen af, at føle mig anderledes end mine veninder. Jeg følte mig stor, når jeg gik sammen med mine slanke veninder, som spiser, hvad de har lyst til uden at tage på. Det gjorde mig frustreret og ked af det, følte mig forkert og utilpas i så mange social sammenhænge. Det var utrolig svært for mig i starten af vægttabet, at skulle vælge så mange madvare fra. Det at sige ’nej tak’ har været noget jeg skulle lære og har været noget, som bestemt ikke kom naturligt til mig. I nogle sammenhænge følte jeg, at jeg sagde ’nej tak’ til hyggen og til de personer som for eksempel havde bagt en kage. Det er en periode man skal igennem. I momentet hvor jeg siger ’nej tak’ til kage er det en smule ærgerligt og ØV hvor er det også bare irriterende, at alle andre bare kan spise som de vil.. Men vender jeg den om og siger ’ja tak’ til kage – ved jeg med mig selv – at jeg sidder tilbage med en ærgerlig følelse bagefter. Når jeg tværtimod får sagt ’nej tak’ vokser jeg lige 5 cm. Og føler mig glad og tilfreds med den stadig voksende rygrad, der kun bliver stærkere og klogere Jeg finder så meget glæde i den beslutning jeg har taget. Denne sommer var første gang, jeg turde tage bikini på sammen med veninderne på stranden. Jeg går langt mere ud og bliver stadig overrasket over hvordan fyrene ikke længere kun kigger efter mine veninder når vi er ude. At spise sundt er blevet en del af mig og min måde at leve på. Jeg begrænser mig ikke meget og lever meget i nuet. Skal alle veninderne ud og spise burger, så tager jeg med og spiser præcis det samme (Hvis jeg har lyst). Det kræver blot at jeg bruger hovedet ift. mine spisevaner.

Cecilie startede på Østerbroholdet  sammen med hendes mor Eva, som er stabiliseret nu og har tabt 13 kilo.