Hokkaido pizza
Jeg har fået en ny ynglings pizza, med Hokkaido i stedet for blomkålspizzaen bliver pizzaen mere sprød og farven ligner mere en almindelig pizza.
Opskrift til 4 mennesker:
1 kæmpe Hokkaido – fik 750 gram kød
3 æg
2 spsk husk
2 spsk havre mel(eller en anden mel)
175 gram revet ost
tørret krydderi, som oregano eller timian.
Jeg brugte en økologisk Hokkaido, som jeg skyllet grundigt.
Derefter rev jeg den med skal på. Hæld kogende vand over i 3 minutter og sigt vandet fra.
Bland de øvrige ingredienser i.
Tryk nu ‘dejen’ ud på et stykke bagepapir i en halv centimers tykkelse, jeg fik til en hel bradepande.
Ind i ovnen på 200 grader i 30 minutter til den er fast og gylden
Tag pizzaen ud og vælg det fyld du kan bedst kan lide og bag den de sidste ti minutter.
Jeg valgte en god tomatsauce, serenoskinke, hakket tomater, forårsløg, revet ost og oliven.