Hvid fisk med efterårets grøntsager

Ingredienser ( 2  personer)

  • 300-400 gram hvid fisk, f.eks fiskefilet
  • 1 citron
  • rød grønkål
  • 2 gulerødder
  • ½ agurk
  • Lidt hvidkål eller spidskål
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk fiber sirup
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk riseddike
  • lidt ingefærjuice
  • evt stærk kinesisk sauce
  • 1 cm chili og hvidløg
  • 75 gram kogt fuldkorns nudler

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 grader.

Fold fiskefileterne sammen på langs, læg dem på en bageplade med bagepapir. Skær  citron i tynde skiver. Krydr fisken med lidt salt og læg tynde skiver citron oven på den. Bag fisken i den varme ovn i 10-12 minutter, indtil kødet er fast.

Grøntsager og dressing
Skyl og skur grøntsagerne. Snit grønkålen og hvidkålen fint og skær gulerødderne og agurken i små tern.

Dressing blandes sammen

Nudler
Kom nudlerne i det kogende vand, sluk for varmen og lad dem trække i 2-3 minutter, til de er al dente. Dræn vandet fra og skyl dem i koldt vand. Afdryp godt.

Vend nudlerne med grøntsagerne og dressingen og smag til.