Is med hasselnødder
Hasselnøddeis fra Paradis er min absolut største favorit, så derfor var det noget af en udfordring at prøve at lave den selv.
Denne portion giver ca. ½ liter
Ingredienser
100 g hasselnødder
2 spsk. sukrin melis
2 dl. havremælk
2 dl fløde
2 spsk. EASIS Smørepålæg (har en dejlig cremet konsistens og masser af smag fra hasselnødder og kakao)
Fremgangsmåde hasselnøddeis:
- Start med at tænde ovnen på 180 grader
- Rist hasselnøddekernerne i ca 10 min. så skallen løsner sig
- Tag nødderne ud af ovnen og gnub skallerne af
- Hak nødderne meget fint sammen med sukrin i minihakker og læg dem i en gryde med fløde, mælk, Nutella.
- Varm nødderne og fløden mens du rører og nutellaen smelter – Lad det stå og trække i minimum 1/2 time
- Indfrys i ismaskinen – Hvis du ikke har en is-maskine så rør rundt minimum hver 1/2 time.