Kylling inderfilet til 3 dage

Kylling ender hyppigst på danskernes middagstallerken, afslører ny undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer. Årsagerne til førstepladsen er bl.a., at frygten for bakterier er aftaget, lyder eksperternes vurdering.
Selvom stegt flæsk er Danmarks nationalret, og mange sværger til spaghetti med kødsovs, er det faktisk kyllingefilet, som vi hyppigst sætter til livs, når der står aftensmad på menuen.

Ifølge en ny befolkningsundersøgelse, som TNS Gallup har foretaget for Landbrug & Fødevarer, svarer 63 pct. af de adspurgte, at de har spist kylling inden for de sidste to måneder. På andenpladsen over mest populære aftensmåltider kommer hakkebøffer, som 59 pct. af alle adspurgte har sat på middagsbordet.

Her kommer 3 forskellige forslag med kylling i kun i ét fad, som du nemt kan fryse ned:

Variere dine krydderier jeg har brugt de økologiske krydderier fra Mill& mortar: COLOMBO CURRY, Smokey-sally og deres nye krydderier Mermaid’s Bite. Spar tid ved at forberede to eller tre varianter af kylling på en gang, ved hjælp af aluminiumsfolie opdeling i din pande.

Find de 3 opskrifter
Kylling i karry, der har jeg brugt opskriften fra boller i karry
Kylling med søde kartofler og bønnemos
Kylling med kålsalat