quesadilla-med-tun-og-salat
Denne ret er en pigerne tit plager Niels om at lave, den smager fantastisk, få ingredienser og billig og nem at lave
Ingredienser per. person
- 200 g frisk spinat
- 60 g tun i vand
- 75 g mager reven ost
- 25 g syltet jalapenos
- 60 g fuldkorns tortilla
Skyl spinaten grundigt og damp den i en gryde i den væde, der hænger ved den skyllede spinat. Hæld væden fra tunen og bland tunen med spinat. Bred halvdelen af osten ud på den ene halvdel af tortillaen. Læg tun og spinat på. Skær jalapenos i mindre skiver og kom over og drys med resten af osten. Dæk med den anden halvdel af tortillaen og pres godt sammen. Steg tortillaen på en varm pande, pres ned med en paletkniv til osten er smeltet og quesadillaen er gylden og sprød. Servere med en salat til.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!