Sushi med tang og lakserogn

Har du ikke prøvet at lave sushi før, kan jeg anbefale at se de videoer der er på youtube.

Sushi
75 g tilberedt sushi ris
2 tsk sushi eddike
1–2 plader noritang
100 g grønt; agurk, rødbede, asparges
½ avokado
80 g rå fisk (egnet til sushi f.eks. laks eller rejer)
ca 1 spsk soya
tangsalat
lakserogn

 

Kog risene efter anvisning på pakken. Bland dem med eddike.

Læg tangen på en sushimåtte eller på et stykke køkkenfilm. Pres risen fladt ud på tangen og vend den om så risene vender yderst, læg strimler af grønsager, avokado og fisk på midten.

Rul tangen stramt sammen og fugt enden med lidt vand, så det limer rullen sammen. Stil det gerne koldt, inden rullen skæres i 2–3 cm brede stykker. Serveres med tangsalat(se opskrift på hjemmesiden) og lakserogn