Muslibarer med søde kartofler
Ideel til dig der har brug for noget med på farten, eller har måske svært ved at spise morgenmad
Hvad skal du bruge
4 personer
250 g sød kartofler
2 spsk. fibersirup clear
1½ spsk. kokosolie, stuetemperatur
2 tsk brunkage krydderi
1 kvsp. salt
4 dl grovvalsede havregryn
8 spsk blandet nødder eller frø(mandler, valnøddekerner, chia, sesam, cashewnødder)
Forvarm ovnen på 200 grader.
Varm siruppen op med kokosolie indtil det bobler. Kog kartoflerne møre og mos dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser.
Beklæd et ildfast fad med et vådt opvredet bagepapir.
Sæt fadet i ovnen i 1 time, indtil barrene er helt sprøde og overfladen er fast og mørk gylden. Lad det derefter køle helt af, inden du skærer barerne ud.
Opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet
Sense
HF 1+2 Søde kartofler
HF 4 havregryn
Fedt nødder, frø og olie
315 kcal pr. bar
Energi | 1326 kJ | |
Fedt | 15,8 g | |
Mættede fedtsyrer | 6,04 g | |
Monoumættede fedtsyrer | 4,2 g | |
Polyumættede fedtsyrer | 4,51 g | |
Kulhydrat, tilgængelig | 31,7 g | |
Sukkerarter | 3,43 g | |
Kostfibre | 7,51 g | |
Protein | 8,25 g |