Muslibarer med søde kartofler

Ideel til dig der har brug for noget med på farten, eller har måske svært ved at spise morgenmad

Hvad skal du bruge

4 personer
250 g sød kartofler
2 spsk. fibersirup clear
1½ spsk. kokosolie, stuetemperatur
2 tsk brunkage krydderi
1 kvsp. salt
4 dl grovvalsede havregryn
8 spsk blandet nødder eller frø(mandler, valnøddekerner, chia, sesam, cashewnødder)

Forvarm ovnen på 200 grader.
Varm siruppen op med kokosolie indtil det bobler. Kog kartoflerne møre og mos dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser.
Beklæd et ildfast fad med et vådt opvredet bagepapir.
Sæt fadet i ovnen i 1 time, indtil barrene er helt sprøde og overfladen er fast og mørk gylden. Lad det derefter køle helt af, inden du skærer barerne ud.
Opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet

Sense

HF 1+2 Søde kartofler
HF 4 havregryn
Fedt nødder, frø og olie

315 kcal pr. bar

Energi 1326 kJ
Fedt 15,8 g
Mættede fedtsyrer 6,04 g
Monoumættede fedtsyrer 4,2 g
Polyumættede fedtsyrer 4,51 g
Kulhydrat, tilgængelig 31,7 g
Sukkerarter 3,43 g
Kostfibre 7,51 g
Protein 8,25 g