Salat med rødbeder og kikærter

Hvad skal du bruge
4 personer/eller til flere dage
400 gr kogte kikærter
500 gr Rødbeder
120 gr. feta
Frisk Persille/koriander til pynt
2 spsk Valnødder/eller mandler(rist dem evt på panden og hæld fibersirup over , mums)

Dressing
4 spsk. solbæreddike (alternativt anden frugteddike)
2 spsk fibersirup gold/eller honning
2 spsk. Ekstra jomfruolivenolie

Fremgangsmåde:
Kog rødbeder møre med skræl på 45-50 min. Læg dem i koldt vand med det samme og lad dem køle ned. Smut skindet af og skær dem i grove tern.
Bland dressing af solbæreddike, sirup, jomfruolivenolie.
Vend rødbederne i dressing og lad dem trække lidt ved stuetemperatur. Smuldre feta over salaten sammen med finhakket persille. Tilsæt de kogte kikærter.
Kan serveres til en rest steg eller kylling.
Afkrydsning Sense
HF1+2 Rødbeder
HF 3: Kikærter (evt. lidt steg til)
Fedt: Feta og olie, valnødder