Salade Nicoise
Det skal du bruge:
- Salat og spinat
- 50 g. gule cherrytomater
- 50 g. røde cherrytomater
- 1 forårsløg
- 50 g. agurk
- 5-7 oliven
- 70 g. tun fra dåse
- 1 kogt æg
- 1 spkf. olivenolie
- ½ spkf. balsamicoeddike
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du:
Anret salat, spinat, halverede tomater, tun der er plukket i mindre stykker, snittet forårsløg og agurk på en tallerken. Rør en dressing af olivenolie, balsamico, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Hæld dressingen over salaten. Del ægget i både og læg dem på salaten.
SENSE
HF 1-2: Salat, spinat, tomat, forårsløg
HF 3: Tun
Fedt: Olie