Gazpacho
Der findes mange Gaspacho som kan købes færdige, men jeg har endnu ikke fundet en som denne hjemmelavet. Tilbered gerne en dobbelt portion, og servere den som forret eller en shot før middagen de næste dage.
Retten er til 2 personer
HF1(+2)
2 røde peberfrugter
1 rødløg
10 solmodne tomater(eller evt. 1 dåse cherrytomater)
2 fed hvidløg
2 cm revet ingefær
Frisk Chili efter smag
½ liter tomatjuice
Fedt
2 spsk. olivenolie
Smagsgiver
Æbleeddike
Fibersirup eller honning
Salt og peber
Koriander
Protein kan være chorizopølse eller et stykke brød med ost. Det kunne også være en dessert med skyr og jordbær
Skær alle grøntsagerne i små tern og hak rødløget fint. Kom det hele i en blender og tilsæt derefter tomatjuice og olie. Smag suppen til med æbleredikke og sirup. Til sidst rør korianderblade i eller persille, hvis du ikke er til koriander.