Lakse-Couscous

En rigtig dejlig forårs salat med friske asparges, nem og have kold med i en salat på jobet.

stil ovnen på 180 grader/15 min tilberedning

2 personer

1 dl færdig kogt couscous
300 gram laksefilet
1 avocado
2 spsk. god æbleeddike
2 spsk. olivenolie
1 spsk. fiber sirup
1 tsk. sennep
1 bdt. asparges
1-2 dl. frosne ærter
Salt og peber
1 håndfuld friske krydderurter

Kog couscous efter anvisningen på pakken. Bag laksen 15 min i ovnen. Steg asparges og frosne ærter på panden med olie og smag til med salt og peber. Dressingen røres sammen med olie, eddike, sirup og sennep. det hele blandes sammen i en skå og toppes med friske krydderuter.

Sense

HF1(2) asparges, ærter
HF3 Laks
HF4 Couscous
Fedt avocado og olie
Smagsgiver: Æbleedikke, sennep