Salat med Kakifrugt

Denne salat har været en af mine favoritter om vinteren og blev første gang lavet juleaften til flæskesteg i 2013

Et par dage før skal rosinerne lægges i rom
4 personer

Ingredienser

1 spidskål/hvidkål eller rødkål
2 spsk. rosiner i rom
2 kakifrugt
1 rødløg
lille bundt persille

Dressing
2 spsk. olivenolie
2 spsk æblecidereddike
Fremgangsmåde Kom rosinerne i et glas, og dæk dem med rom. Lad dem trække i køleskabet 4-5, men de holder sig i årevis.

Snit kålen og løget fint med en skarp kniv
Skær kakifrugten i tynde både.

Pisk dressingen sammen og bland den med grøntsager og frugt. Den må gerne stå og trække i køleskabet et par timer.
Hak evt. persille groft og bland den i salaten ved serveringen.

Tip: Eddiken til denne salat må gerne være skarp/syrlig, da både rosiner og sharonfrugt er søde. Sherryeddike er en alternativ mulighed, men doser lidt ad gangen her, den er nemlig en skrap moster.

Den serveres med blandede bønner, alt slags kød