Thai inspireret salat med oksekød
Denne ret har vi serveret masser af gange til en buffet, da den kan spises kold og en god måde til at vores mandlige familiemedlemmer til at spise mere grønt.
Hvad skal du bruge
4 personer
600 gram stegt Culotte/roastbeef (alternativt kylling 😊)
Dressing
1 spsk. Fintrevet ingefær
½ dl lime
2 spsk. Sirup eller honning
2 spsk. Soya
1 spsk. Sesamolie
Salat
200 gram salat(blandet)
2 bundt nye gulerødder
2 bundt forårsløg i tynde skiver
6 spsk. Peanuts
Rør ingredienserne sammen til dressingen, skyl og snit grøntsagerne og anret det på et fad med salaten og top det med tynde skiver kød og hakkede peanuts eller valnødder
HF1(+2) salat, gulerødder, forårsløg, ingefær
HF3 steg
HF4 sparet men nye kolde danske kartofler, kan anbefales
Fedt peanuts, Sesamolie