Vegansk grydderet

En ret med masser af smag og vitaminer fra de mange grøntsager, jeg vil anbefale at lave den dobbelt, smager endnu bedre dagen efter

4 personer

Det skal du bruge

2 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 stort løg
1 spsk. kokosolie
100 gram frisk babyspinat
1 aubergine
3 søde kartofler
1 squash
½ butternuts squash
1 dåse flåde tomater
½ liter grøntsagsbouillion
1 dåse skyllede og drænet kikærter og kidneybønner
Kogte ris eller hvis du synes det smager godt med bananer til ristaffel, så kan stege en banan til
1 dåse kokosmælk
2-4 tsk. karry
1 lime
4 spsk. cashewnødder

Løg og ingefær snittes fint og brunes let i kokosolie og karry. De andres grøntsager tilføres i mindre tern, steg dem i 3-4 min og tilsæt flådede tomater og bouillion. Retten koges til grøntsagerne er møre, De øvrige ingredienser hældes i og lunes i 10 min. Retten smages til med lime evt salt og peber.
Til servering ris eller stegte bananer smager så godt

SENSE
HF1(2)
hvidløg,ingefær,løg, babyspinat, aubergine, søde kartofler, squash, ½ butternuts squash og flådede tomater
HF3 kikærter og kidneybønner
HF4 ris eller banan
Fedt kokosmælk og cashedwnødder, kokosolie
Smagsgiver: lime, karry, bouillion