Frikadeller med en fantastisk salat

Tænd ovnen på 180 grader
Salat
1 squash
200 gram cherrytomater
½ agurk
½ rødløg
1 hjertesalat
½ citron I tern
4 spsk. feta
2 spsk. oliven
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Frisk timian
2 spsk. Balsamico
2 spsk, fibersirup

Bag tomaterne (halve) og citron i tern med 2 spsk. olivenolie og fibersirup gold i 30 min ved 180 grader
Skyld grøntsagerne og bland det sammen med de bagte top det med en dressing af olie og balsamico og frisk timian.

Det skal du bruge til frikadellerne:


1 kg. hakket svinekød eller hakket kalv og flæsk
500 gram hakket oksekød
2 mellemstort løg
3 æg
3 spsk havregryn
2 dl mælk
2 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk. merian
Smør til stegning

Rør frikadellefarsen og steg dem i smør på en pande, det er til frokost næste dag eller til madpakken.

SENSE
HF1(2) 1 squash, 200 gr. halve bagte tomater, agurk, ½ rødløg, hjertesalat
HF3 2 frikadeller
HF4 ½ citron I tern
Fedt feta, oliven, olie
Smagsgiver salt, timian, balsamico, fibersirup