Jordbærsalat

Denne salat er mexicansk inspireret og laves stortset hver gang jeg falder over en bakke jordbær

(4 personer)

½ broccoli
½ agurk
1 rød snackpeberfrugt
1 håndfuld spinat
150 gr cherrytomater
1 avocado
3 spsk. saltede mandler eller ristede soksikkekerner
1 mango
100 gram jordbær
150 gr kogt quinoa eller sorte ris

Dressing

4 spsk Mango dressing på flaske
Spises sammen med evt kylling, laks eller sorte bønner, hvis det skal være en vegetar ret

Broccolien koges 2-3 min, spinatten skylles grundig, tomaterne halveres og salaten blandes. Jeg koger gerne quinoa til flere dage skal have ca. 15 min, smager dejligt i salaterne.

Rist kernerne på panden og hæld dem over med Fiber sirup, så de bliver sprøde og knasende

SENSE

HF1(2)broccoli, agurk, snackpeberfrugt, spinat, cherrytomater
HF3 kylling, laks eller sorte bønner
HF4 Quinoa, mango,jordbær
Fedt avocado,soksikkekerner, Mango dressing